Matthew Dylan de Raaij  

Casper van Laar is geen doorsnee personal trainer, dit werd al gemerkt in de eerste paar lessen die bij hem gevolgd werden. Wat als eerste opviel was zijn lichaam, daaruit werd al gebleken dat een groot aspect van Casper zijn leven toegewijd is omtrent sport en voeding. Hierdoor was er een automatische klik in het hoofd: ‘’Ík moet echt naar deze man gaan luisteren, hij weet immers waar hij het over heeft.’’ Met deze gedachten in het hoofd was het makkelijker om zijn lessen te volgen en vol te houden. Casper heeft de gave om mensen dingen te laten doen waarvan voorheen gedacht werd dat het niet mogelijk was, simpelweg omdat hij een talentvol charisma heeft. Praktisch gezien lijdt dit tot goed resultaat en in praktijk bleek niets anders. De trainingen van Casper zijn voor mensen die ‘echt’ willen. Je wordt maximaal gemotiveerd, echter als je zelf niet je best doet kan zijn volle potentie ook niet ingeschakeld worden wat zonde zou zijn. Het persoonlijke resultaat die met de hulp van Casper werd geboekt werd sneller gerealiseerd dan verwacht, vandaar dat er ook graag bij hem in de toekomst wordt getraind. 

 

David Pieter van Kranenburg 

In mijn sportcarrière heb ik een groot arsenaal van trainers gehad, echter was Casper van Laar een trainer die gelijk van af de 1e ontmoeting al frappeerde vanwege zijn sociale vermogen. Casper heeft weinig moeite om contact te maken, daarnaast is het ook niet lastig om met hem contact te maken omdat Casper zich xenofiel op stelt. Dit sprak mij erg aan en daarom heb ik hem gevraagd voor een proefles. In tegenstelling tot veel andere trainers bracht Casper van Laar mij de eerste officiële les al volledig tot spier falen, resultaat volgde daarna snel. Het meest frappante van Casper van Laar als personal trainer blonk pas uit tijdens zijn trainingen. Niet alleen heeft Casper het vermogen om je gemotiveerd te houden tijdens en na de training, maar ook heeft Casper enorm veel kennis van de anatomie en fysiologie van het lichaam. Hierdoor kreeg ik vertrouwen tijdens het uitvoeren van de oefeningen zodat ik verder kon gaan dan ik van tevoren gedacht had. 

Ik zou Casper bij iedere persoon aanbieden die de motivatie heeft om te werken aan zijn of haar lichaam. Uit mijn ervaring blijkt dat Casper je gemotiveerd kan houden om te blijven trainen en zo verdere doelen te behalen wat ik voorheen in gedachten had. Ik ziet uit na de verdere doelen die ik ga behalen met behulp van Casper van Laar als trainer. 

 

Anna Henry 

Before I started training with Casper I didn't really think lifting weights and using machines in a gym was for me. I had always used running as my go to for getting fit. However, working with Casper was great and really opened my eyes to how effective a workout in the gym could be for me! He is very approachable and knowledgeable trainer, who makes you feel comfortable and challenged. Throughout the training he was very supportive and extremely motivating! He helped me to get the most out of each training session and his wide knowledge meant every session was different and never boring! Most importantly he helped me to achieve my goals and get results I could see and feel!

 

Joop Winters

Ik wilde maar 1 ding. Op een dag op zo´n podium staan als bodybuilder. Maar met mijn kleine 65 kilo was dat een hele lange weg. Tot dat ik Casper ontmoette. Hij vertelde me dat hij me wilde helpen onder 1 kleine voorwaarde. Ik moest hem beloven dat ik alles zou geven wat ik in me had elke training opnieuw en dat ik me moest realiseren dat het wel tijd ging kosten. En die eeuwige woorden ¨niet doen wat ik doe, maar doe wat ik zeg¨ zitten nog steeds in mn hoofd. Die belofte was snel gemaakt en we gingen aan de slag. de trainingen waren zwaar en elke training opnieuw voelde ik elk spiertje in mn lichaam en zag ik mn spieren groter en groter worden. Bijzondere technieken en oefeningen die ik nog nooit iemand heb zien doen maar ze werkten allemaal. Naar een paar maanden keek ik in de spiegel en ik dacht oh mijn god het is gelukt. Ik kon niks anders dan Casper bedanken. van 65 Kilo naar bijna 80 kilo Lean. Ik was sterk, lenig, snel had conditie en ben nog nooit zo fit geweest. Ik kan Casper aan iedereen aanraden. Wat je doel ook is met Casper samen gaat dat lukken.Ik heb meerder PTers gehad, maar Casper steekt er echt met kop en hele brede schouders ;) bovenuit. de Beste Personal Trainer die ik ooit heb gehad. 

 

Lisanne de Graaf

Ik kwam binnen met een conditie van 0 door middel van rugklachten die het mij bijna onmogelijk maakte om te bewegen. Met mij 51 jaar had ik ook niet in gedachten dat dat ooit nog ging veranderen.Maar met een soort van laatste poging ben ik naar Casper gegaan. We zijn heel rustig begonnen en we hebben het langzaam opgebouwd. Casper had al snel mn vertrouwen door zijn geduld en rustige en duidelijke uitleg. Elke oefening die we deden zat bij hem een reden achter die hij ook toelichtte. Veel variatie in de training hield het voor mij leuk want ik was alles behalve een sportschool fan. Maar Casper heeft in mij iets aangewakkerd wat ervoor heeft gezorgd dat ik niet alleen weer kan bewegen en zelfs hardlopen maar ook dat ik het nu zelfs leuk vind om te trainen en zelfs groeplessen doe. Ik ben nu een fitter en gelukkiger mens. Dankjewel Casper xxx.

 

Monique 

Ik sportte al 3,5 jaar bij Casper tot volle tevredenheid totdat ik helaas ging verhuizen. Mijn rugklachten zijn verminderd en ik voel mij lekker bij de wekelijkse trainingen. Daarbij is het met Casper een gezellige boel. Aan te bevelen! Hij is vriendelijk, Professioneel, weet waar hij over praat en geeft je een goed gevoel.Het scheelt heel wat bezoekjes aan de fysiotherapeut! die ik voorheen nodig had. Deze man heeft gouden handen als het op fitness aankomt. Aanrader!!!!

 

Emma

Ik heb bij Casper nu een paar trainingen gehad en het bevalt heel goed. Hij legt heel goed uit hoe de oefeningen precies moeten en let op dat mijn houding tijdens het trainen goed is . Hij motiveert op een prettige manier zodat je net even dat beetje meer kunt geven . In een veilige sfeer heerlijke trainingen gehad. Mijn lijf voelt sterker en mijn rugpijn is over. Ik beveel hem aan ! Dank je wel Casper, je bent een top trainer !

 

Remko 59 jaar
Ik kende Casper al wat langer en toen ik last van mijn knie kreeg , toen ik 55 jaar oud was , adviseerde Casper mij om door middel van oefeningen de knie sterker te maken en gelijk wat aan mijn algehele fitheid te doen.
Casper heeft toen een leuk programma voor mij gemaakt wat goed vol te houden was en tot het gewenste resultaat leidde uiteraard onder zijn deskundige begeleiding.
Ik heb het trainen met Casper als zeer prettig ervaren en zag dat hij rekening hield met mijn fysieke gesteldheid, er waren ook jongere mannen die met hem trainden en die met een ander doel kwamen dan ik en ook die wist hij goed te motiveren en ik zag dat hij echt de juiste snaar wist te raken om ze tot het gaatje te laten gaan waardoor ze uiteindelijk toch trots op hun prestatie waren en met een goed gevoel en zelfvertrouwen de sportzaal verlieten.
Casper nog bedankt en het ga je goed.

 

Yvanka

Ik heb van Casper 11 weken personal training gekregen. Ik vond de trainingen motiverend, op maat gemaakt en pittig, en altijd leuk! Casper is een hele fijne personal trainer. Hij maakt de trainingen uitdagend en zorgt ervoor dat je tot het uiterste gaat en alles er uit haalt wat er in zit. Hij is eerlijk en realistisch en heeft veel kennis op het gebied van voeding en hoe dit optimaal het trainingsresultaat kan beïnvloeden. Verder is hij grappig en gezellig, dat helpt ook 😃. Ik ben erg blij met het resultaat dat ik heb behaald en zou het iedereen aanraden om bij Casper personal training te doen! Ik was zo enthousiast dat ik nu verder train bij Casper met een groep vriendinnen, ook dat is een groot succes! Heel veel dank Casper!